Kunststof Regentonnen van goede kwaliteit en scherp geprijsd!

Kunststof Regentonnen

Hier een selectie van de kunststof regentonnen van de Regentonkoning. Deze kunstof regentonnen zijn ideaal om het regenwater op te vangen voor het beregenen van uw tuin. De kunststof regentonnen van het merk Harcostar en Roto zijn van goede kwaliteit en in meerdere uitvoeringen leverbaar varierend van 100 liter tot en met 350 liter. U kunt kiezen uit de kleur groen en antraciet. Kiest u voor een kunststof regenton van uitstekende kwaliteit en ook nog voor een scherpe prijs, dan bent ú bij Regentonkoning bij het juiste adres! Bekijk nu ons unieke assortiment van de kunststof regentonnen van het merk  harcostar of BeGreen. De levertijd van onze kunststof regentonnen is ongeveer 3 werkdagen.

De harcostar regenton zijn er in verschillende afmetingen. Ook kunt u kiezen of u een kunststof regenton antraciet of een groen harcostar regenton. Standaard worden de regentonnen inclusief een kunststof kraantje en deksel geleverd. De deksels van de regentonnen zijn allemaal voorzien van een kindbeveiliging.

Bent u op zoek naar een complete set van een hoogwaardige kwaliteit inclusief een regentonvoet, om uw regenton letterlijk op een voetstuk te zetten, en een regentonvuller / regentonvulautomaat. Wij hebben voor u complete sets samengesteld voor een scherpe prijs.

Harcostar en BeGreen zijn twee hoogwaardige merken welke de hoogste kwaliteit regentonnen en accessoires aanbieden. Beide merken zijn geselecteerd door de Regentonkoning vanwege de kwaliteit van het product, mooie vormgegeven regentonnen en uitgebreide assortiment . Alle Harcostar regentonnen en toebehoren zijn vervaardigd uit ten minste 75% gerecycled materiaal en zijn voorzien van 5 jaar garantie op productiefouten. Alle regentonnen zijn voorzien van reeds voorgeboorde gaten voor het plaatsen van diverse accessoires. Zo is er een tapgat waar de kraan op geschroefd kan worden en zijn de andere gaten voorzien van een kunststof plug, welke eenvoudig te verwijderen is. Voor u betekend dit zeer gemakkelijke montage en gebruiksvriendelijk.

Regentonkoning is toeleverancier van deze hoogwaardige kunststof regentonnen. Een kwalitatief hoogwaardige regenton voor de scherpste prijs vindt u bij de Regentonkoning.

Heeft u vragen, we helpen u graag!


Populaire Kunststof Regentonnen

Er zijn 13 producten.

Item 1-12 van 13 in totaal item(s)
Item 1-12 van 13 in totaal item(s)
Isolatiekoing.nl 2024 © | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Zwolle Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring