Uitgelichte producten

Over Energienulshop!

De energienulshop is de meest duurzame webwinkel van Nederland. Ons assortiment bestaat uit producten die bijdragen aan uw energiebesparing en uw goede gevoel om duurzaam te kunnen genieten. Dit betekent voor u  A-merken voor een scherpe prijs.  Bekijk ons zeer diverse aanbod en ga voor het goede groene gevoel. Voor technische vragen, een goed advies of informatie over een product, kunt u contact opnemen met onze expert. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes!

Duurzame topkwaliteit

In onze webshop vindt u alleen producten die voldoen aan de hoge eisen van Energienulshop. Hier staan wij achter, dus hiermee bent u verzekerd van de beste kwaliteit en optimale duurzaamheid voor een scherpe prijs. Oftewel: alle producten hebben het keurmerk van Bespaarhome en dus het hoogste rendement. Dit assortiment helpt u op weg naar forse energiebesparingen (bestaande woning) of zelfs naar nul op de meter (nieuwe energienulwoning).Kiest u voor pv panelen om stroom op te wekken, wilt u besparen d.m.v. windenergie, LED verlichting of zonnecollectoren? Wij hebben het!

Uw duurzame spin in het web!

Mijn naam is Walter Boerema en ik ben de oprichter van Energienulshop. Ik ben opgegroeid in het Westfriese Hoogwoud, waar een gezonde dosis nuchterheid, afspraak is afspraak en hard werken vanzelfsprekend is. Ik ben werkzaam geweest in de klimaattechniek en de bouw. Door mijn werkervaring en opleidingen heb ik een duidelijke eigen visie ontwikkeld op het gebied van duurzame oplossingen in de woningbouw. Deze heb ik vertaald in energienulshop, een speciale webwinkel voor particulieren welke gaan voor duurzaam genieten en energiebesparing in en rondom huis. Zo draagt ook u een steentje bij aan een schonere wereld.

Merken met hoogwaardige kwaliteit

Vanuit mijn netwerk heb ik de juiste leveranciers benaderd welke passen in mijn visie en missie. Zo kunnen wij u verzekeren van materialen en producten die de beste resultaten opleveren. Alle producten dragen het keurmerk van Bespaarhome, dit betekent voor u dat u gegarandeerd bent van een aankoop met het hoogste rendement. Wij adviseren van ontwerp, materiaalkeuze of uw energiebesparing op maat! Energienulshop kan uw duurzame spin in het web zijn.

Een schonere wereld!

De missie van Energienulshop is bijdragen aan een schonere wereld voor onze kinderen. Elk beetje helpt en het ‘hogere doel’ is overduidelijk. Daarnaast vind ik investeren in een duurzame toekomst helemaal van deze tijd en hip. Het is dan ook mijn missie om mensen te overtuigen van het belang hiervan. Ook laat ik ze graag inzien dat energiebesparing begint bij jezelf. Daarnaast heb ik een passie voor duurzame technieken of duurzame oplossingen in de woningbouw. In de kerndoelen van Bespaarhome en Energienulshop komt alles voor mij samen.

Doel!

Vanuit bovenstaande visie is het doel van Energienulshop om zo veel mogelijk mensen te helpen aan een comfortabele, energiezuinige woning. Wij zijn specialist van zowel deelprojecten in de bouw tot complete energienulwoningen. Energienieshop is uw toeleverancier voor de aanschaf van duurzame producten. Met behulp van onze Bespaarhomecirkel wordt het milieu maximaal gespaard én profiteert u van grote energiebesparingen! Wij noemen dit, duurzaam genieten!

Isolatiekoing.nl 2024 © | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Zwolle Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring