Ruim aanbod Kunststof Regentonnen

Kunststof Regentonnen

Hier een selectie van de kunststof regentonnen van Energienulshop. Deze kunstof regentonnen zijn ideaal om het regenwater op te vangen voor het beregenen van uw tuin. De kunststof regentonnen van het merk Harcostar zijn van goede kwaliteit en in meerdere uitvoeringen leverbaar varierend van 100 liter tot en met 350 liter. U kunt kiezen uit de kleur groen en antraciet. Kiest u voor een kunststof regenton van uitstekende kwaliteit en ook nog voor een scherpe prijs, dan bent ú bij Energienulshop bij het juiste adres! Bekijk nu ons unieke assortiment van de kunststof regentonnen van harcostar. De levertijd van deze regentonnen is ongeveer 5 werkdagen.

Harcostar en BeGreen zijn twee hoogwaardige merken welke de hoogste kwaliteit regentonnen en accessoires aanbieden. Beide merken zijn geselecteerd door de Energienulshop vanwege de kwaliteit van het product, mooie vormgegeven regentonnen en uitgebreide assortiment . Alle Harcostar regentonnen en toebehoren zijn vervaardigd uit ten minste 75% gerecycled kunststof en zijn voorzien van maar liefst 5 jaar garantie op productiefouten. Alle kunststof regentonnen zijn voorzien van reeds voorgeboorde gaten voor het plaatsen van diverse accessoires. Zo zit er een gat waar de kraan op geschroefd kan worden en zijn de andere gaten voorzien van een kunststof afdichtingsdop, welke eenvoudig te verwijderen is. Voor u betekend dit zeer gemakkelijke montage en de regentonnen van Energienulshop zijn des zeer gebruiksvriendelijk.

Energienulshop is toeleverancier van deze hoogwaardige kunststof regentonnen. Een kwalitatief hoogwaardige regenton voor de scherpste prijs vindt u bij de Energienulshop.

 


Populaire Kunststof Regentonnen

Er zijn 11 producten.

Item 1-11 van 11 in totaal item(s)
Item 1-11 van 11 in totaal item(s)
Isolatiekoing.nl 2024 © | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Zwolle Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring